Over ons

Met een passie voor interieur is Angels-Objects sinds 2018 gevestigd bij ‘ons thuis’ in het knusse dorpje Dinther, gelegen in Noord-Brabant. Al onze unieke designs hebben we over laten vliegen van het tropische Bali naar Nederland. Benieuwd waarom? Op een excursie in Bali werden we spontaan verliefd op de ‘Hippo’ en wisten meteen dat we hier wat mee moesten doen. En voilà, hier zijn ze!

Bij ons kun je terecht voor al je exclusieve design meubels. Onze houten design meubelen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd teakhout inclusief lederen bekleding. Onze meubelen zijn stuk voor stuk handgemaakt en -geschilderd . Het FSC certificaat is inbegrepen. Een uniek en ambachtelijk kwaliteit product welke je nergens anders zult terugzien. Een prachtig en opvallend pronkstuk voor je interieur of horecazaak. Benieuwd naar onze designs en wil je meer informatie? Kom eens gezellig een kijkje nemen inclusief een heerlijk kopje koffie of neem contact met ons per e-mail of telefoon.

Plan een bezichtiging

Op onze website proberen we u gevoel te geven bij onze meubelen. Maar de warmte van het hout en de verschillende kleuren komen pas echt tot zijn recht wanneer u ze in het echt bekijkt. Kom daarom langs en voel, bekijk en probeer onze meubels uit.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING